top of page

Tällä hetkellä vapaana olevat paikat asumispalveluissa:

Helsinki, Palvelukeskus Ainola, ei vapaita paikkoja tällä hetkellä

Hyvinkää, Palvelukeskus Åvik, 4 paikkaa

Hämeenlinna, Palvelukeskus Sampola, 2 paikkaa

Jyväskylä, Palvelukeskus Metsola, 1 paikka

Oulu, Palvelukeskus Runola, 1 paikka

Turku, Palvelukeskus Salmela, ei vapaita paikkoja tällä hetkellä

Etsin palveluja itselleni

Jos etsit viittomakielisiä palveluita ja pohdit asumista viittomakielisessä palvelukeskuksessa, tarvitset kotiin tuotettavia palveluita tai haluaisit mukaan viittomakieliseen päiväaikaiseen toimintaan, voit olla yhteydessä palvelujohtaja Jouni Riihimäkeen. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse 050 403 0722 tai sähköpostilla jouni.riihimaki@kpsaatio.fi.

 

Saat ohjeita, miten palveluita haetaan oman hyvinvointialueen työntekijältä. Ennen palveluiden aloittamista hyvinvointialueen työntekijä tekee sinulle palvelutarpeen arvioinnin ja päätöksen palveluista. Saat oman palvelusuunnitelman, jossa näkyvät kaikki sinun palvelusi ja kuinka ne toteutetaan.

Etsin palveluja läheiselleni

Kun etsit läheisellesi viittomakielisä palveluita, kuten asumisen tuen palveluita, päiväaikaista toimintaa, kotiin tuotettavia palveluita tai muita viittomakielisiä palveluita, voit olla yhteydessä palvelujohtaja Jouni Riihimäkeen. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse 050 403 0722 tai sähköpostilla jouni.riihimaki@kpsaatio.fi

 

Saat ohjeita, miten viittomakielisiä palveluita haetaan oman hyvinvointialueen työntekijältä. Ennen palveluiden aloittamista hyvinvointialueen työntekijä tekee asiakkaalle palvelutarpeen arvioinnin ja päätöksen palveluista. Jokaisen asiakkaan palvelutarpeet kartoitetaan yksilöllisesti ja palvelusuunnitelmaan kirjataan asiakkaan palvelut ja niiden toteuttamistapa.

Etsin palveluja asiakkaalleni

Kun etsit asiakkaallesi viittomakielisiä asumisen tuen palveluita, päiväaikaista toimintaa, kotiin tuotettavia palveluita tai muita viittomakielisiä palveluita, voit olla yhteydessä palvelujohtaja Jouni Riihimäkeen. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse 050 403 0722 tai sähköpostilla jouni.riihimaki@kpsaatio.fi.

 

Tuotamme edellä mainittuja palveluja, jotka kuuluvat hyvinvointialueiden järjestämisvastuulle ja joita myönnetään asiakkaille sosiaalihuoltolain tai vammaispalvelulain mukaisina palveluina. Meillä asiakas saa palvelua viittomakielellä tai muulla hänen käytössään olevalla kommunikointikeinolla. Päätöksen palveluista tekee asiakkaan hyvinvointialue ja palvelusuunnitelman mukaisten palveluiden toteuttamisesta vastaa Kuurojen Palvelusäätiö sr.

bottom of page