top of page

Hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää tietoa ja tukea viittomakielellä

"Nyt tiedän, että kokonaisuus ratkaisee omassa terveydessä ja sen hoidossa." "Tarvitsin tietoa syövästä, koska tutullani on se." Nämä ovat osallistujien palautteita Passi-ohjelman järjestämästä hyvinvointitapahtumasta.
 

Hyvinvointitapahtumissa saat hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää tietoa viittomakielellä ja voit keskustella hyvinvointiin liittyvistä aiheista muiden viittomakielisten osallistujien kanssa. "Hyvä, kun saa tietoa suoraan viittomakielellä." "Parasta on ollut ihmisten tapaaminen ja keskustelu muiden kanssa."
 

Hyvinvointitapahtumien lisäksi Passi-ohjelma järjestää vertaisryhmätoimintaa. Ryhmät kokoontuvat kevät- tai syyskaudella noin kerran kuukaudessa tietyn hyvinvointiin ja terveyteen liittyvän teeman äärelle. Ryhmissä keskustellaan ja niissä on lisäksi mukavaa yhdessä tekemistä, esimerkiksi muistijumppaa- ja tehtäviä sekä erilaisia hyvinvointia tukevia harjoituksia.
 

Hyvinvointitapahtumat ja vertaisryhmätoiminnat löydät tapahtumakalenterista.
Hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää tietoa on saatavissa myös viitottujen ja tekstitettyjen videoiden kautta. Aiheina ovat esimerkiksi allergia, verenpaineen hoito, migreeni ja ADHD. Videoita pääset katsomaan tästä: esim. kuva jostain videosta ja osoite tähä

Kiinnostuitko? Haluatko saada lisää tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä viittomakielellä?
Auttava Linja-min.jpg
bottom of page